22/06/2024

Privacybeleid

Neem contact op met Pretparkmedia om informatie te ontvangen over welke Persoonsgegevens, voor welke doelen en met welke partijen worden gedeeld.

Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke

Contact-e-mailadres: info@pretparkmedia.nl

Soorten verzamelde Gegevens

Pretparkmedia verstrekt geen lijst van types persoonsgegevens die worden verzameld.

In theorie verzamelen wij geen persoonlijke gegevens. Dit omdat wij geen gebruik maken van individuele gebruikersaccounts om bijvoorbeeld reacties te kunnen plaatsen.

Ingestuurde Email / Sms / WhatsApp berichten.

Het is mogelijk om via onze website Nieuws artikelen aan te melden. Om mailberichten te kunnen ontvangen vragen wij u om op het formulier uw naam en mailadres op te geven. Deze mails komen uitsluitend in beveiligde mailboxen terecht. Door middel van een sterk wachtwoord en gebruikersnaam kunnen wij de veiligheid van uw mails garanderen. Als het bewaren van de email/ Sms/ WhatsApp niet meer nodig is wordt deze permanent verwijderd van de server en telefoon.

De volledige informatie over elk soort verzamelde Persoonsgegevens staat in de daaraan gewijde artikelen van dit privacy beleid of in specifieke tekst en uitleg die voorafgaand aan de Gegevensverzameling wordt weergegeven.

Persoonsgegevens kunnen door de Gebruiker zelf worden aangeleverd of, in het geval van Gebruiksgegevens, automatisch worden verzameld bij het gebruik van deze Applicatie.

Tenzij anders aangegeven, is het verstrekken van alle door deze Applicatie gevraagde Gegevens verplicht en als u deze Gegevens niet verstrekt, kan deze Applicatie haar Diensten mogelijk niet verlenen. In gevallen waarin deze Applicatie specifiek aangeeft dat bepaalde Gegevens niet verplicht zijn, kunnen Gebruikers kiezen of ze deze Gegevens al dan niet verstrekken, zonder gevolgen voor de beschikbaarheid of de werking van de Dienst.