27/05/2024

Over ons

Welkom op Pretparkmedia, wij zijn een website dat nieuws berichten schrijft over verschillende pretparken in Nederland en Belgie. Wij maken video content, podcasts. En als er een event is in een park plaatsen wij dit op onze website. 

De redactie zit altijd klaar om het laatste nieuws door de plaatsen op de website om jou zo uptodate mogelijk over de pretparken in Nederland.

Tips zijn uiteraard van harte welkom heb je een video en/of foto kun je deze sturen naar redactie@pretparkmedia.nl 
Uiteraard kun je ook een bron vermelding er bij krijgen 

Meest gestelde vragen

Door actief te zoeken en uiteraard het ontvangen van persberichten krijgen wij de nodige informatie binnen, fotos die wij met toestemming mogen gebruiken komen altijd met een bron vermelding op onze site. 

Momenteel zijn wij met twee redactie leden die het laatste nieuws op de website plaatsen. Uiteraard zoeken wij ook nog redactie leden

 

stuur even een mailtje naar redactie@pretparkmedia.nl 

Ons doel is om een groot platform op te zetten zowel nieuws  als andere media. Wij hebben ook een eigen forum waar je als bezoeker je vragen kunt stellen of andere dingen te delen. 

Op het forum kun je verschillende dingen plaatsen zoals vragen/opmerkingen of leuke dingen die jij hebt ervaren je kunt zo in contact komen met andere pretpark fans.