21/07/2024

De Efteling heeft deze zomer een bijzondere verrassing in petto voor haar bezoekers. Prinses Pardijn, één van de bekendste karakters uit het sprookjespark, krijgt een volledig nieuwe look. Met haar frisse zomerse outfit en vrolijke uitstraling belooft ze een ware blikvanger te worden voor zowel kinderen als volwassenen.

Een metamorfose voor Prinses Pardijn
Prinses Pardijn, het vriendinnetje van Tovernar Pardoes ondergaat een ware metamorfose. Haar nieuwe zomerse look bestaat uit:
– Een kleurrijke jurk
– Een een bijpassende accessoire namelijk een parasol

De ontwerpers van de Efteling hebben hun uiterste best gedaan om Prinses Pardijn een eigentijdse en aansprekende uitstraling te geven, zonder daarbij haar sprookjesachtige karakter uit het oog te verliezen.

Interactie met bezoekers
Naast haar nieuwe uiterlijk zal Prinses Pardijn ook meer interactie hebben met de bezoekers van het park. Zo zal ze regelmatig te vinden zijn op verschillende locaties in de Efteling, waar kinderen en volwassenen met haar op de foto kunnen gaan en haar een handje kunnen geven. Ook is ze vaak te vinden om het zomer stand.

Foto: Eric Rovers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *