21/07/2024

Nu de zomer is begonnen pakt Efteling uit met meer entertainment in het park en ruimere openingstijden, meestal tot 22.00 uur in plaats van 18.00 uur. Nieuw deze zomer in de Efteling zijn onder andere ‘Python Pietje Presenteert: The Steelcrew’ op het Ruigrijk podium en de voorstelling ‘Een avond met Wolf’ in het openluchttheater. Ook entertainment van eerdere zomers keert terug, zo kunnen gasten weer oog in oog staan met Djinn, de reusachtige bewaker uit Fata Morgana en komen de elfjes van Droomvlucht sprookjesachtig tot leven. De speelweide wordt omgetoverd tot Zomerstrand, met onder andere een gigantisch zandkasteel, waar Jokie en Jet ook regelmatig te vinden zijn. Dit jaar is hier ook nieuw entertainment van ‘The Red Noses Boogie Boys’, zij verzorgen elke dag swingende muziek.

In de zomermaanden lopen prinses Pardijn en andere Efteling-bewoners rond door het park voor spontane ontmoetingen en wonderlijke fotomomenten. Daarnaast zijn uiteraard ook de de reguliere attracties geopend. Van Baron 1898 tot Carnaval Festival.

Verkoelende waterattracties: heropening Piraña

De 600 meter lange waterattractie Piraña heropent zaterdag 29 juni na een verbouwing, de woeste rivier heeft gloednieuwe waterspuwers. Deze zorgen ervoor dat gasten kletsnat uit de Piraña komen. En ook waterachtbaan De Vliegende Hollander zorgt voor verkoeling. Kleine avonturiers hebben grote kans op natte voeten in waterspeeltuin Archipel.

Het zomerprogramma van de Efteling gaat op vrijdag 28 juni van start en duurt tot en met 1 september. Het park is vanaf 4 juli zowel doordeweeks als in het weekend bijna elke dag geopend van 10.00 – 22.00 uur. Wie zich tijdens de zomermaanden meer dan één dag en avond wil onderdompelen in de wereld van de Efteling, kan terecht bij Efteling Hotel, vakantiepark Efteling Bosrijk of vakantiepark Efteling Loonsche Land.

Lees hier meer over het zomerse entertainment in de Efteling deze zomer.

en greep uit het nieuwe zomerse entertainment in de Efteling

Sprookjesbos – Avond met Wolf

Ontmoet de meeste bekende, en beruchte bewoner van het Sprookjesbos: Wolf. Luister hoe hij adembenemend zingt en vertelt over het échte verhaal wat er is gebeurt tussen hem en Roodkapje. Tussen 16.30 – 20.00 uur is Wolf vier keer te zien en ook beschikbaar voor een meet & greet, voor wie durft.

Zomerstrand – The Red Noses Boogie Boys

Deze beachboys stranden iedere dag aan om de meest swingende muziek te verzorgen en dat zorgt voor een echt zomervibe.

Python-podium in Ruigrijk

Op het Python-podium in Ruigrijk komt dit jaar het bekende personage Python Pietje tot leven. Bij de attractie geeft hij met zijn meetlat aan wie groot genoeg is om een ritje te maken. Hij heeft zijn muzikale percussievrienden ook uitgenodigd.

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *