21/07/2024

Foto: © Efteling

Na een lange periode van onderhoud en vernieuwing, is de populaire waterattractie Piraña in de Efteling klaar om weer bezoekers te verwelkomen. De attractie zal op zaterdag 29 juni haar deuren heropenen, net op tijd voor de start van de zomervakantie.

De Piraña ging in november 2023 dicht voor een uitgebreide onderhoudsbeurt en vernieuwing. De bezoekers kunnen een verbeterde ervaring verwachten.

De heropening van de Piraña markeert het begin van de zomervakantie in de Efteling, een periode die traditioneel een grote toestroom van bezoekers ziet. Met de heropening van deze geliefde attractie, is de Efteling klaar om een onvergetelijke zomer te bieden aan haar bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *