21/07/2024

Op 6 Juni was het feest in Plopsaland De Panne. Fans van ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ konden deze middag hun ogen niet geloven. Dimitri Vegas, bekend van het duo ‘Dimitri Vegas & Like Mike’, zakte af naar Plopsaland De Panne om het 150.000ste ritje van ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ te vieren. Zo’n 14 gasten hadden het geluk om samen met de bekende DJ een ritje te maken. De attractie mocht in totaliteit al meer dan 2.000.000 bezoekers ontvangen.

“Ik was super verrast door de aanwezigheid van Dimitri Vegas. Het was een ritje dat ik in ieder geval niet snel zal vergeten.”

– Midas, bezoeker van Plopsaland De Panne

“Deze coaster is zonder twijfel één van de meest spectaculaire attracties die ik ken. Bovendien blijf ik iedere keer onder de indruk van de aankleding van deze attractie. Er is aan ieder klein detail gedacht. Je beleeft een échte Tomorrowland-ervaring. Ik zou iedereen willen aanraden om eens tot in Plopsaland De Panne te komen om deze coaster uit te testen. Het is absoluut de moeite waard!”

– Dimitri Vegas, DJ

‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ werd op 21 juli 2021 officieel geopend en is de allereerste ‘extreme spinning coaster’ in Europa.

Bezoekers worden maar liefst twee keer gekatapulteerd naar een snelheid van 90 km/u en gaan hierbij vijf keer overkop. De karretjes kunnen vrij ronddraaien, waardoor gasten telkens een andere ritervaring beleven. De attractie heeft een totale lengte van bijna één kilometer en staat op z’n hoogste punt 35 meter boven de grond, wat zorgt voor een uitzonderlijk zicht op het park en de ruime omgeving. Naast de unieke thematische invulling werd een exclusieve soundtrack gecomponeerd die tijdens de volledige rit te horen is, wat de ervaring extra sensationeel maakt.

Voor de totstandkoming van ‘The Ride to Happiness’ werkte Plopsa samen met het creatieve team van Tomorrowland, om de unieke sfeer die Tomorrowland typeert te vertalen naar een coaster van wereldniveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *