21/07/2024

Walibi viert dit najaar de 25e verjaardag van het Halloween-seizoen en presenteert de meest angstaanjagende editie ooit. Om de ergste nachtmerries van bezoekers tot leven te brengen, worden de komende weken 380 figuranten, kostuumontwerpers en visagisten gerekruteerd.

Zoals ieder jaar opent Walibi van 12 oktober tot en met 3 november de deuren voor een huiveringwekkend Halloweenseizoen. In het park en de attracties, die voor de gelegenheid zijn omgetoverd, zullen vele monsters ronddwalen, tot groot ongeluk van de bezoekers. Dit jubileumjaar belooft enger dan ooit te worden!

Het park is daarom op zoek naar 340 figuranten , 40 visagisten en 9 kostuumontwerpers die mee zullen werken aan het succes van dit evenement.

Ook dit jaar organiseren we weer een wervingsactie voor Halloween: naast de kern van enthousiastelingen die elk najaar terugkomen om onze bezoekers bang te maken, zijn we altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s. Het enthousiasme dat deze campagne teweegbrengt, is altijd verrassend. De aantrekkelijkheid van ons aanbod ligt zeker in de specificiteit van de gezochte profielen, maar ook in de unieke aard van de ervaring en de omgeving waarin de medewerkers zullen evolueren. Tijdens deze Halloween-weken heerst er waanzinnige energie en adrenaline in het park. Luis

de la Serna, rekruteringsmanager van Walibi Belgium-Aqualibi

Aanwervingsvoorwaarden en procedure:

Aanvragers moeten idealiter volwassenen zijn, beschikbaar zijn gedurende de Halloween-periode en flexibel zijn, aangezien het park op sommige avonden tot 22.00 uur geopend zal zijn.

Kandidaten die graag deel willen uitmaken van het avontuur worden uitgenodigd om vóór 15 juli te solliciteren op de pagina ‘Vacatures’, waarbij ze aangeven voor welke functie ze willen solliciteren ( figuranten , kostuumontwerpers of visagisten ) en door een korte vragenlijst in te vullen. Om hun kansen te vergroten hebben kandidaten ook de mogelijkheid om een ​​presentatievideo op te sturen.

De geselecteerde kandidaten worden vervolgens uitgenodigd om deel te nemen aan castings:

  • Extra’s:  24, 25 en 26 juli
  • Make-upartiesten: 27 juli, 3, 7 en 14 augustus

Afhankelijk van de behoeften kunnen andere castings worden georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *