21/07/2024

Na een onderhoudsperiode van bijna twee weken is de attractie ‘De Zes Zwanen’ in de Efteling weer open voor het publiek. Van maandag 27 mei tot vrijdag 7 juni was de attractie gesloten voor onderhoud.

Het onderhoudsteam van de Efteling heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ‘De Zes Zwanen’ in topconditie is voor de bezoekers. De attractie is nu weer open en klaar om gasten te verwelkomen in de magische wereld van de zes zwanen.

Het sprookje van De Zes Zwanen kun je op twee manieren bewonderen. Je kunt plaats nemen op de rug van een van de zes zwanen of loop via de rechterzijde door het slot. Meer weten over De Zes Zwanen? https://www.efteling.com/nl/park/attracties/sprookjesbos/de-zes-zwanen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *