21/07/2024

Afgelopen woensdag heeft Circus Barani een eerste show gehouden bij BillyBird Drakenrijk in Reuver. Na een roerige week voor het circus met een inbraak, vermiste pony, vrachtwagen langs de kant van de weg kijkt zowel Drakenrijk als Circus Barani terug op een succesvolle show. De circustent was goed gevuld en het publiek kon genieten van diverse acts zoals een slangenmens, acrobaat, messenwerper en circusclown. Drakenrijk is erg blij dat het ingehuurde circus tijdig in Reuver is aangekomen.

Hele weekend circus
Nationaal Circus Barani is nog t/m zondag te vinden bij Drakenrijk met zowel op zaterdag als zondag maar liefst drie shows. Om 11:00, 13:00 en 16:00 uur zijn er familieshows van ongeveer 60 minuten. BillyBird verwacht dit weekend enkele honderden bezoekers, want het circus is erg in trek. Het park heeft er bewust voor gekozen om de tickets betaalbaar te houden zodat ieder gezin in de omgeving de kans krijgt om de shows bij te wonen het recreatiepark te ontdekken. “We zien met name dat zondag erg populair is en verwachten dat de middagshow zal uitverkopen”, aldus een woordvoerder van het park.

BillyBird Drakenrijk is flink in ontwikkeling en is druk bezig met de plannen voor de binnenspeeltuin. Vorig jaar is het grootste Speelkasteel van Nederland geopend en sinds dit seizoen is de hindernisbaan in het water, het AquaFunPark gratis toegankelijk in de maanden mei en juni. Met deze ontwikkelingen hoopt Drakenrijk uit te groeien tot een volwaardig recreatiepark waar het hele jaar door speelplezier beleefd kan worden.

Tickets
BillyBird Park Drakenrijk is geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Een circusticket is online te koop vanaf 50 cent voor leden en 10,40 voor reguliere gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *