21/07/2024

Ter ere van het 25-jarig bestaan van Plopsaland De Panne, kondigt Plopsa een splinternieuwe ‘Celebrations Parade’ aan. De nieuwe parade omvat in totaal 8 gethematiseerde praalwagens en zal voor het eerst te zien zijn tijdens de Grand Opening in 2025.

Plopsa, de toonaangevende Europese themaparkengroep, markeert een mijlpaal in haar geschiedenis met de aankondiging van een nieuwe parade ter ere van haar 25-jarig bestaan. De nieuwe parade zal bestaan uit 8 indrukwekkende paradewagens, die een unieke mix van magie, animatie en spektakel bieden voor bezoekers van alle leeftijden.

De ‘Celebrations Parade’, die voor het eerst zal uitrijden op 30 maart 2025 tijdens de Grand Opening van Plopsaland De Panne, belooft een ongeëvenaarde ervaring te worden, waarbij de Studio 100-figuren tot leven komen in een betoverende optocht doorheen het park. Bezoekers zullen iedere dag worden meegevoerd op een reis vol kleurrijke praalwagens, opzwepende muziek en indrukwekkende choreografieën.

“Naar aanleiding van ons 25-jarig bestaan, wilden we iets buitengewoons creëren. Deze nieuwe parade belichaamt alles waar Plopsa voor staat: plezier, emotie en verwondering. We zijn ervan overtuigd dat we aan de hand van deze parade de magie nog meer tot leven zullen laten komen. Ik kan onze bezoekers alvast verzekeren dat 2025 een écht feestjaar belooft te worden.”

– Carl Lenaerts, CEO Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *