21/07/2024

Van 5 tot en met 9 juni komt Circus Barani op uitnodiging van Drakenrijk naar Reuver. Het is voor de eerste keer dat er een circus naar Drakenrijk komt. Het betaalbare familiecircus staat garant voor leuke acts met clowns, boerderijdieren en acrobaten. Drakenrijk organiseert samen met het circus 8 shows van een uur verdeeld over vier dagen. Het familiepark vindt het belangrijk dat speelplezier betaalbaar is voor iedereen en daarom is het circus inbegrepen in een dagje uit. Er dient slechts 50 cent reserveringskosten betaald te worden om een specifieke show te reserveren. Zo ben je verzekerd van een plek in het circus en kan Drakenrijk de capaciteit bewaken. Inmiddels zijn er al ruim 200 tickets verkocht en hoopt Drakenrijk vooraf uit te verkopen.


Happy Together!
Het familiecircus past perfect in het concept van recreatieketen BillyBird, wat nog twee andere locaties heeft in Brabant. “We willen voortdurend evenementen organiseren die aansluiten bij onze doelgroep, gezinnen met kinderen, en waarbij onze leden altijd het meeste voordeel hebben.”, aldus een woordvoerder van het park. Drakenrijk heeft momenteel zo’n 5.000 leden en deze kunnen voor slechts 50 cent een circusvoorstelling bezoeken. Andere bezoekers kunnen een ticket en show reserveren vanaf 7,10 euro. Het andere park, BillyBird Hemelrijk, organiseert al ruim 35 jaar een circus tijdens de herfstvakantie. Bij Hemelrijk worden zelfs zes dagen achter elkaar drie shows per dag gehouden. De shows bij Hemelrijk waren de afgelopen twee jaar volledig uitverkocht. Het circus is erg populair in de omgeving en trekt veel bezoekers. 

Met Circus Barani hoopt Drakenrijk het publiek enthousiast te maken voor de combinatie van speelplezier en leuke familie evenementen. Naast het circus hebben bezoekers in de maand juni als extraatje gratis toegang tot het AquaFunPark, de opblaasbare hindernisbaan op de recreatieplas. Op deze manier hoopt het park een volledige dag uit te kunnen bieden in de zomer. Daarnaast is Drakenrijk nog steeds druk bezig met concrete plannen voor een nieuwe binnenspeeltuin zodat er het hele jaar door kan worden gespeeld.

Tickets

BillyBird Park Drakenrijk is geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het evenement is gratis te bezoeken voor leden en reguliere gasten kunnen online een ticket kopen met korting en een circusshow kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *