23/06/2024

In 2024 voor het eerst Halloween in Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe!

In 2024 organiseert Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe voor het eerst Halloween! Onder de noemer ‘Halloween Griezeldagen’ organiseert het attractiepark op een aantal dagen in oktober en november een griezelig dagprogramma voor gezinnen met kinderen t/m c.a. 12 jaar boordevol griezelige decoraties en activiteiten.

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober opent Duinen Zathe voor het eerst haar poorten voor een spectaculaire Halloweenviering. Het park zal worden versierd met pompoenen, spinnenwebben en andere griezelige decoraties. Kinderen worden uitgenodigd om zich te verkleden in hun engste kostuums en volledig op te gaan in de sfeer van Halloween.

Naast de attracties zullen er ook tal van leuke activiteiten zijn voor het hele gezin, maar daar vertellen we in de aanloop van het evenement wat meer over. Daarnaast zullen er ook meerdere vriendelijke griezels door het park dwalen, klaar om met bezoekers op de foto te gaan.

“We zijn ontzettend enthousiast om voor het eerst Halloween te vieren op het Verkeers- & Attractiepark”, vertelt Judith Nijkamp, Algemeen Manager bij Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe. “We hebben een geweldig programma samengesteld vol leuke en soms ietwat griezelige activiteiten voor het hele gezin. We kunnen niet wachten.”.