21/07/2024

Er komen tijdens de meivakantie dino’s op bezoek bij BillyBird Hemelrijk in Volkel. Tijdens het nieuwe evenement, de Oervalleidagen, kunnen bezoekers van zaterdag 27 april tot en met zondag 5 mei iedere dag bijzondere gasten tegenkomen in het park. 

Bezoek de Dino Experience Liveshow en sta oog in oog met levensechte dinosaurussen. Een stoere Ranger neemt bezoekers mee op reis naar de gave wereld van dino’s en men wordt getuige van de geboorte van een baby-dino uit een ei.  Ga op de foto met de T-rex en mascotte Billy tijdens de verschillende meet & greets.


Evenementen steeds belangrijker

De afgelopen jaren stond de meivakantie steevast in het teken van de Theaterweek bij BillyBird Hemelrijk. Een week lang een show met mascotte Billy in de hoofdrol. Dit jaar is er gekozen voor een nieuw evenement met een totaal ander thema, namelijk dinosaurussen. “We willen onze gasten & leden continu blijven verrassen en met de komst van ons nieuwe entreegebied naast speelgebied de Oervallei past dit er perfect bij. We zien dat het thema dino erg populair is onder onze doelgroep.”, aldus een woordvoerder.

Daarnaast is er gekozen om het evenement maar liefst negen dagen lang te houden zodat iedereen de kans heeft om langs te komen. De shows en meet & greets vinden dagelijks plaats op dezelfde tijden.

Niet eng?
“De dino’s zijn niet eng, maar kunnen als spannend worden ervaren. De professionele acteurs houden hier natuurlijk rekening mee”, aldus het Brabanste familiepark. Daarom kunnen gasten de dino’s alleen tegenkomen in speelgebied de Oervallei. De rest van het park is dino-vrij. Hier kunnen kinderen genieten van speeltoestellen en enkele attracties. In de meivakantie zijn de familieachtbaan, bootjesglijbaan en botsauto’s de hele dag geopend. Het familiepark hoopt met de weersvooruitzichten van nu enkele duizenden bezoekers te verwelkomen tijdens het evenement.

Tickets
BillyBird Hemelrijk is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het evenement is gratis te bezoeken voor leden en een ticket is online al te koop vanaf 9,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *