21/07/2024

Foto: Toverland

Attractiepark Toverland presenteert met trots de terugkeer van de spectaculaire parkshow Aqua Bellatores. Deze show, die in het teken staat van een strijd tussen goed en kwaad, is gevuld met stunts, spektakel en indrukwekkende watereffecten.

Aqua Bellatores, wat ‘waterstrijders’ betekent, speelt zich af in entreegebied Port Laguna. De inwoners van Port Laguna vieren op het dorpsplein het jaarlijkse zomerfeest. Wanneer zeerovers de macht over de magie van Port Laguna weten te grijpen, volgt een spectaculaire strijd vol stunts en watereffecten.

“Bij de ontwikkeling van Aqua Bellatores was spektakel het uitgangspunt”, legt Luke Verhoeven, Manager Entertainment, uit. “Door een combinatie van parkour, freerunning, acrobatiek, trampolines, ziplines en watereffecten aan te bieden, hebben we iets unieks in huis”.

Water speelt in Aqua Bellatores de hoofdrol. In het decor zijn maar liefst 32 watervallen en 17 fonteinen verwerkt. Het hoogtepunt van de show is een vloedgolf van drieënhalve meter breed, waarbij 10.000 liter water over het decor gestort wordt.

Aqua Bellatores is dagelijks te zien t/m 25 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *