21/07/2024

De levensgrote Bricks voorwerpen keren terug naar ZooParc Overloon. De editie is extra groot: met ruim zestig dieren gemaakt van bouwsteentjes.

Meer dan 60 levensechte bouwwerken zijn van zaterdag 23 maart tot en met zondag 9 juni te bekijken. Het evenbeeld van een aantal dieren is terug te zien in duizenden steentjes, zoals de giraffe. In deze periode zijn ook nieuwe diersoorten te ontdekken, bijvoorbeeld de orang-oetan en de neushoorn.

General manager Roel Huibers: “Naast de huidige expedities hebben we, na het succes van vorig jaar, Expeditie Bricks weer toegevoegd aan de evenementen. De eerste editie is zo goed ontvangen door de bezoekers, dat we het nu nog veel groter aanpakken!”

Educatief

Bij de bouwwerken staan borden met informatie over het aantal gebruikte steentjes voor het bouwwerk, het aantal bouwuren en het gewicht. Ook zit er een educatief randje aan deze bijzondere expositie: de bezoekers komen meer te weten over deze diersoorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *