21/07/2024

Vier het voorjaar tijdens Het Grote Lentefestijn in Julianatoren. Het pretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Ga er lekker een dag op uit en geniet van de meer dan 60 te gekke attracties, te gekke Lenteshows en de ontwakende natuur. Het Grote Lentefestijn vindt plaats op openingsdagen van 24 maart t/m 2 juli 2024.

Theatershow ‘Jul & Julia en de Lentekriebels’

In deze te gekke theatershow vliegen de lentevlinders in het rond. Meneer Kaasgaaf voelt zich de laatste tijd een beetje vreemd. Hij weet niet wat er met hem aan de hand is. Gelukkig zijn Jul & Julia er om hem te helpen. Zij weten al snel waar Meneer Kaasgaaf last van heeft: lentekriebels! Op wie zou hij verliefd zijn en hoe pak je dit aan?

Jul & Julia’s Openingshow

Tijdens Het Grote Lentefestijn wordt het pretpark elke ochtend spetterend geopend tijdens de te gekke Openingsshow van Jul & Julia. Heb jij, net als de muizenvriendjes, zin om er op uit te gaan en te genieten van het weer en de ontluikende lente? Zing en swing dan met ze mee en ga na de Openingsshow met Jul & Julia op de foto!

Julia’s Bloemenfeest

Oh wat fijn, het is lente! De zon begint te schijnen, het wordt warmer en alle bloemetjes beginnen te bloeien. Allemaal ingrediënten voor een fantastisch feestje met Julia. Kom ook en vier de lente samen met Julia!

En nog veel meer! Bezoek Julianatoren en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Het Grote Lentefestijn!

Meer op de website van Julianatoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *