21/07/2024

Dat Plopsa meer en meer inzet op beleving is al lang geen geheim meer. Vanaf 30 maart 2024 haalt Plopsa dan ook alles uit de kast met een gloednieuw concept: het ‘Studio 100 Festival’. Bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen vanaf de paasvakantie getuige zijn van het leukste festival van het jaar.

Studio 100 Festival

Vanaf het begin van de paasvakantie zet Plopsa alles op alles met nóg meer shows, events en onvergetelijke ontmoetingen met alle Studio 100-figuren, en dit het volledige jaar door.

Wat staat er op het programma?
Iedere openingsdag maakt één van de bezoekers kans om de magie van het Studio 100 Festival te laten ontwaken en mag deze de hoofdrol spelen tijdens een magische welkomstshow. Vervolgens kunnen gasten zich verwachten aan nóg meer shows, events en onvergetelijke ontmoetingen met alle Studio 100-figuren. Zo geeft Plop tijdens de paasvakantie de aftrap tijdens zijn theatershow ‘Plop en de Knuffelbeer‘. En daar stopt het niet. Later op het jaar worden daar ook Sneeuwwitje, de Zomerrevue met Gert en James, de Bumba Show en tal van andere shows aan toegevoegd. De dag wordt verder afgetopt met het ‘Studio 100 Festival On Wheels‘, waarbij 15 Studio 100-figuren tot leven komen en de magie vanop gethematiseerde paradefietsen tot bij de bezoeker brengen. De dag wordt beëindigd met een Grand Finale, waarbij iedereen op magische wijze uitgezwaaid wordt door de verschillende Studio 100-figuren.

“Het wordt een onvergetelijk jaar waarbij we de shows en ontmoetingen met de Studio 100-figuren naar een nóg hoger niveau gaan tillen. Dit past ook volledig in onze filosofie waarbij we naast attractiefun ook volop willen inzetten op de beleving van ons park.” Aldus Tom Valcke

Grand Opening

Op 23 maart 2024 opent Plopsaland De Panne het seizoen alvast met een knal. Op deze dag zullen Gert VerhulstHans Bourlon en Carl Lenaerts in het bijzijn van heel wat bezoekers het startschot geven van het ‘Studio 100 Festival‘. Omstreeks 10u00 zullen bezoekers op het Dorpsplein een exclusieve preview te zien krijgen van bovenstaand programma en zullen zij als eerste deel uitmaken van dit verhaal. Plopsa-fans die deze Grand Opening wensen bij te wonen, krijgen alvast de kans om hun plekje te reserveren. Tickets voor deze Grand Opening kunnen aangekocht worden via: www.plopsalanddepanne.be/nl/grand-opening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *