21/07/2024

Walibi Holland, het populaire pretpark in Biddinghuizen, heeft aangekondigd dat de reguliere entreeprijs voor het seizoen 2024 zal stijgen naar 43,50 euro. Dit is een bescheiden toename ten opzichte van de huidige prijs van 42,50 euro.

Het park zegt dat de prijsverhoging nodig is om te kunnen blijven investeren in nieuwe attracties, shows en evenementen. Zo opent Walibi Holland in 2024 een nieuwe achtbaan, genaamd Inferno, die de bezoekers een intense rit vol loopings, kurkentrekkers en inversies zal bieden. Ook zal het park in 2024 weer verschillende themadagen en festivals organiseren, zoals LEKKERGAANBright Nights en Halloween Fright Nights.

Walibi Holland benadrukt dat de bezoekers nog steeds kunnen profiteren van korting op de entreeprijs als ze hun tickets online kopen. De online prijzen zijn afhankelijk van de datum en de verwachte drukte, en kunnen variëren van 25 euro tot 40 euro. Ook zijn er speciale tarieven voor kinderen, senioren, groepen en zakelijke klanten.

Walibi Holland opent zijn deuren weer op 30 maart 2024. Het park is dan dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur, en op sommige dagen tot 20:00 of 23:00 uur. Voor meer informatie over de openingstijden, de attracties, de evenementen en de tickets, kunnen de bezoekers terecht op de website van Walibi Holland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *