21/07/2024

De fans van de Efteling kunnen zich verheugen op een nieuw filmavontuur van Familie Vos. De trailer van de film De Legende van Familie Vos is afgelopen maandag uitgebracht en laat zien dat de familie weer een spannende puzzeltocht moet oplossen in het betoverende attractiepark. De film is het vervolg op De Expeditie van Familie Vos, die in 2020 in de bioscopen draaide.

De Legende van Familie Vos draait om Teun, die werkt in de Efteling en de opdracht krijgt om Jamie, de dochter van parkdirecteur Indra, op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor ‘s nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie. Want wie of wat is dit spook en wat heeft-ie te zoeken in de Efteling? Indra wil niks weten van spookverhalen. Ook niet wanneer de beroemde spokenjager en YouTube-ster Ronny Ruygh langskomt om haar ervan te verzekeren dat het spookt in de Efteling. Hij biedt zijn diensten aan om het spook te verjagen, maar Indra doet het spook af als een kwajongensstreek. Teun en Jamie ontdekken echter een oud sprookjesboek van Teuns opa, waarin een Vuurman wordt beschreven die lijkt op het spook in de Efteling. Overtuigd dat er echt iets aan de hand is, gaan ze samen met Ronny Ruygh en Teuns tante Ada op onderzoek uit. Ze merken al snel dat er ‘s nachts iets ongewoons gebeurt in het verlaten park. Maar is het een echt spook of schuilt er iets anders achter de vurige verschijning?

De film biedt een mix van spanning en humor, perfect voor een gezellig filmuitje met het hele gezin. De film duurt 85 minuten en draait vanaf 7 februari in bioscopen in Nederland en Vlaanderen. De film is geregisseerd door Bob Wilbers en geschreven door Nienke Römer en Job Römer. De hoofdrollen worden gespeeld door Levi Otto, Buddy Vedder, Raymonde de Kuyper, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Clara Cleymans, Frederik Brom, Edo Brunner en Imani Ristie.

Ben je benieuwd naar het eerste deel van de filmreeks? Dan kun je De Expeditie van Familie Vos ook nog steeds bekijken op Videoland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *