21/07/2024

Op zaterdag 12 mei 2024 vindt de Rollercoaster Run to Fight Cancer plaats in attractiepark Walibi Holland. Dit is een uniek hardloopevenement waarbij de deelnemers niet alleen 5 of 10 kilometer rennen door het park, maar ook in verschillende achtbanen stappen. Zo combineren ze plezier met prestatie en steunen ze tegelijkertijd de strijd tegen kanker.

De Rollercoaster Run to Fight Cancer is een initiatief van Stichting Fight Cancer, die fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek en preventie van kanker. De stichting wil jonge en actieve mensen betrekken bij de kankerbestrijding en hen inspireren om in actie te komen. De Rollercoaster Run to Fight Cancer is een van de vele evenementen die de stichting organiseert om geld in te zamelen en bewustwording te creëren.

De deelnemers aan de Rollercoaster Run to Fight Cancer kunnen zich individueel of als team inschrijven en een eigen actiepagina aanmaken op de website van de stichting. Daar kunnen ze hun motivatie en doel delen en donaties ontvangen van familie, vrienden en collega’s. Elke deelnemer moet minimaal 250 euro aan sponsorgeld ophalen om mee te kunnen doen. De opbrengst gaat volledig naar het KWF Kankerbestrijding.

De Rollercoaster Run to Fight Cancer belooft een onvergetelijke dag te worden voor alle deelnemers en toeschouwers. Naast het hardlopen en het achtbaanrijden, kunnen ze ook genieten van live muziek, entertainment, foodtrucks en een gezellige sfeer. Bovendien krijgen ze na afloop een medaille en een goodiebag als aandenken aan hun bijzondere prestatie.

Wil je ook meedoen aan de Rollercoaster Run to Fight Cancer 2024? Schrijf je dan snel in op [www.rollercoasterrun.nl] en laat je uitdagen voor het goede doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *