21/07/2024

De fans van de spannende familiefilm De Legende van Familie Vos zullen nog even moeten wachten. De release van de film, die zich afspeelt in de Efteling, is uitgesteld tot 31 januari 2024. De reden voor het uitstel is niet bekendgemaakt.

De film is het vervolg op De Expeditie van de Familie Vos, die in 2020 in de bioscoop te zien was. In het nieuwe avontuur krijgt Teun (Levi Otto) de opdracht om Jamie (Imani Ristie), de dochter van parkdirecteur Indra (Manoushka Zeegelaar Breeveld), rond te leiden in de Efteling. Ze raken betrokken bij een mysterie als bewaker Cor (Edo Brunner) wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard.

De opnames voor De Legende van Familie Vos zijn op 8 maart begonnen in de Efteling. De film is geregisseerd door Anna van der Heide en geschreven door Tijs van Marle. Andere bekende acteurs die meespelen zijn Raymonde de Kuyper, Frederik Brom, Horace Cohen en Jelka van Houten.

De film belooft een spannende en humoristische belevenis te worden voor jong en oud. De trailer is al te bekijken op de website van de film. De kaartverkoop voor de film start binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *