21/07/2024

De Efteling kondigt met groot enthousiasme de op handen zijnde transformatie van het kleinste snoepwinkeltje in het park aan: De Soete Inval! 🍭 Een adembenemende make-over is momenteel in volle gang, waarbij de volledige achterwand van het charmante pandje verandert in een weelderig snoepfestijn. De bezoekers kunnen zich binnenkort onderdompelen in een wereld vol zoetigheden en kleurrijke lekkernijen.

Een bijzonder detail dat de aandacht trekt, is het gloednieuwe logo van De Soete Inval. Opmerkelijk genoeg is dit geen volledig nieuw ontwerp, maar eerder een terugkeer naar zijn roots. Het logo heeft een geschiedenis die teruggaat naar de tijd dat het oorspronkelijk hoorde bij De Soete Inval en later zijn weg vond naar ‘t Korfje. Met deze metamorfose keert het logo terug naar zijn oorspronkelijke bestemming, waardoor ‘t Korfje eveneens een nieuw logo en een frisse naam krijgt: ‘t Speelkwartiertje!

Naar verwachting zal De Soete Inval haar deuren weer openen over ongeveer een maand. De bezoekers van de Efteling kunnen zich verheugen op een betoverende ervaring vol lekkernijen en verrassingen.

Wie kan er niet wachten om opnieuw een kijkje te nemen en zich te laten verleiden door de magie van De Soete Inval?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *