21/07/2024

Foto: Eric Rovers

De Efteling, het betoverende attractiepark in Kaatsheuvel, is momenteel in volle gang met de voorbereidingen voor een spectaculair Oud en Nieuw feest. Duizenden bezoekers zullen naar verwachting de magische sfeer van het park ervaren terwijl ze het nieuwe jaar ingaan.

Het pretpark, dat bekend staat om zijn sprookjesachtige ambiance en adembenemende attracties, zal op 31 december zijn deuren openen voor een speciale avond vol festiviteiten.

1. Magische Vuurwerkshow: Bezoekers kunnen zich opmaken voor een betoverende vuurwerkshow die de lucht boven het park zal verlichten. Het belooft een visueel spektakel te worden met kleurrijke explosies die de symboliek van het oude jaar weergeven en de hoop voor het nieuwe jaar.

2. Sfeervolle Entertainment: De Efteling staat bekend om zijn professionele entertainers en tijdens het Oud en Nieuw feest zullen bezoekers worden getrakteerd op diverse optredens en shows. Van betoverende sprookjesvertellingen tot indrukwekkende muziekoptredens, er is voor elk wat wils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *