21/07/2024

Foto: Ray Mond

Naar aanleiding van een verontrustend incident gisteren, waarbij een automobilist onder invloed het entreegebouw van de Efteling binnenreed, heeft het populaire attractiepark in Kaatsheuvel besloten extra veiligheidsmaatregelen te nemen. De Efteling heeft betonblokken geplaatst bij de ingang om de veiligheid van bezoekers te waarborgen.

Het incident vond plaats op 26 december tweede kerstdag, toen een automobilist onder invloed van drugs het entreegebouw van de Efteling binnenreed. Gelukkig raakte gewond, maar het incident heeft de Efteling doen besluiten om onmiddellijk actie te ondernemen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te versterken.

De betonblokken zijn strategisch geplaatst bij de ingang van het park om te voorkomen dat voertuigen ongeautoriseerd het gebied kunnen betreden. Deze maatregel is genomen om de kwetsbaarheid van de entree te verminderen en de impact van potentieel gevaarlijke situaties te minimaliseren.

de politie zal nauwlettend toezien op de handhaving van de nieuwe veiligheidsmaatregelen.

De Efteling blijft zich inzetten voor de veiligheid van iedereen die het park bezoekt en zal blijven samenwerken met de autoriteiten om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten in de toekomst worden voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *