21/07/2024

Na een periode van buiten gebruik te zijn geweest, is het technische mankement bij de populaire attractie Dragonwatch in attractiepark Toverland succesvol verholpen. Het incident vond plaats toen enkele bezoekers vast kwamen te zitten in de attractie en door de brandweer moesten worden bevrijd.

Het avontuur begon toen bezoekers op een spannende rit wilden gaan in Dragonwatch, maar al snel kwam de attractie tot stilstand als gevolg van een technisch defect. Dit leidde ertoe dat enkele bezoekers vast kwamen te zitten op een hoogte, wat resulteerde in een noodoproep aan de hulpdiensten.

De brandweer van Sevenum reageerde snel op de oproep en kwam ter plaatse om de gestrande bezoekers veilig te bevrijden. Met zorgvuldige technische expertise en samenwerking slaagde het team erin om de bezoekers veilig naar de begane grond te brengen, waar ze werden opgevangen door het parkpersoneel.

Toverland nam onmiddellijk actie en schakelde een team van technici in om het technische mankement aan Dragonwatch te onderzoeken en op te lossen. Na intensieve inspanningen is Dragonwatch nu weer operationeel is. Tijdens slecht weer kan de attractie echter wel dicht zijn. Check hiervoor de Toverland app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *