21/07/2024

Duinrell staat klaar om gasten in het seizoen 2024 te verwelkomen met nieuwe toevoegingen aan zowel het attractiepark als het vakantiepark.

Komend jaar wordt niet alleen geïnvesteerd in een nieuwe familieattractie, maar ook in nieuwe verblijfsaccommodaties met duurzame aspecten.

Nieuwe Familieattractie: Tobbedanser

Volgend seizoen komt er een gloednieuwe attractie, genaamd Tobbedanser.

Geïnspireerd op de klassieke Tea-cup attractie, belooft de Tobbedanser een draaiend avontuur te worden, geschikt voor de hele familie. Duinrell mascotte Kwakus Kwebbel staat hierbij centraal.

De Tobbedanser wordt geplaatst in Rick’s Avonturen Burcht in het attractiepark.

Premium Plus Duingalows met exclusieve SunShower

Aan de rand van het bos worden nieuwe Premium Plus Duingalows voor 6 personen geplaatst.

De helft van het aantal nieuwe 6-persoons Duingalows wordt uitgevoerd met een luxe badkamer inclusief inloopdouche en een Sunshower.

Een SunShower is een luxe douche-installatie met (laag gedoseerd) UV-licht en infraroodstraling.

Dit biedt niet alleen een unieke en ontspannende ervaring tijdens het douchen, maar verbeterd tegelijkertijd de bloedcirculatie en stimuleert de aanmaak van Vitamine D.

Door middel van een warmtepomp worden de Duingalows elektrisch verwarmd en de daken worden voorzien van zonnepanelen.

Premium Plus Wellness Duingalows

Voor gasten die op zoek zijn naar ultieme ontspanning introduceert Duinrell de Premium Plus Wellness Duingalows voor 2 personen. Deze exclusieve accommodaties beschikken over een infrarood-sauna, een dubbele inloopdouche met SunShower en als kers op de taart een buitenhottub, compleet met overkapping. De Duingalows worden dicht aan de rand van het bosgebied geplaatst, zodat gasten kunnen genieten van een fijne wellness-ervaring omring door de natuurlijke omgeving. Ook dit nieuwe type heeft een ingebouwde warmtepomp en zonnepanelen.

Sport Area en verbeterd campingcomfort

Duinrell zet zich in voor het welzijn van gasten met de toevoeging van een Sport Area, compleet met moderne fitnessapparatuur.

Voor campinggasten worden extra privé sanitair units toegevoegd, waardoor het comfort op de camping wordt verbeterd.

Met al deze vernieuwingen kijkt Duinrell uit naar een mooi en nieuw seizoen komend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *