21/07/2024

Foto: Plopsaland

Studio 100 onthulde op 12 december met veel enthousiasme de terugkeer van de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De titelrol zal gespeeld worden door Ianthe Tavernier en zij krijgt niemand minder dan Michiel De Meyer aan haar zijde, die de rol van de prins op zich zal nemen. Sneeuwwitje is vanaf 30 juni 2024 gedurende de hele zomer exclusief te zien in het Plopsa Theater in De Panne.

Sneeuwwitje was de eerste sprookjesmusical die Studio 100 op de planken van de Koningin Elisabethzaal bracht in 1998. Het bedrijf kent sindsdien een sterke traditie van sprookjesmusicals. Denk aan de grote successen van Assepoester, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood én Alice in Wonderland. De terugkeer van Sneeuwwitje is een bijzonder moment voor Studio 100, want hiermee pikt het die traditie opnieuw op. Bovendien werden reeds enkele namen uit de cast onthuld: Ianthe Tavernier kruipt in de huid van Sneeuwwitje en Michiel De Meyer speelt de rol van de prins.

Gert Verhulst, Studio 100: “Sneeuwwitje is een heel bijzonder productie voor Studio 100. Meer dan 25 jaar geleden brachten we deze voorstelling voor de eerste keer op de planken. Het was meteen ook onze eerste musical. In die tijd was het echt pionieren, maar ik koester er enkel warme herinneringen aan. Nadien trokken we met deze voorstelling ook nog naar Nederland en Frankrijk. Ik ben dan ook bijzonder enthousiast dat we met deze klassieker voor een magische zomer in Plopsaland kunnen zorgen.

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Het belooft een eerbetoon te worden aan deze geliefde klassieker. Een verhaal dat we allemaal kennen en graag ook overleveren aan de volgende generatie. Verhalen vertellen voor de hele familie zit immers vervat in het DNA van Studio 100.”

Exclusief in het Plopsa Theater

Sneeuwwitje zal deze zomer exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Bovendien is een bezoek aan deze magische voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven.

Sneeuwwitje belooft een buitengewone reis te worden voor het hele gezin, gevuld met magie, muziek en onvergetelijke momenten. De musical gaat in première op 30 juni 2024 en zal vanaf dan exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *