21/07/2024

In een recente ontwikkeling blijkt dat de attractie “Dragonwatch” in attractiepark Toverland nog steeds niet in gebruik is. Hoewel specifieke redenen voor de sluiting niet direct beschikbaar zijn, merken bezoekers op dat de populaire attractie gesloten blijft voor het publiek. En is al enige tijd in storing

Toverland heeft nog geen officiële verklaring afgegeven over de aanhoudende sluiting van Dragonwatch. Het park staat bekend om zijn diverse attracties en betoverende ervaringen, waardoor de onbeschikbaarheid van een van hun kenmerkende attracties vragen oproept bij bezoekers.

Bezoekers worden aangemoedigd om de officiële website van Toverland te raadplegen of contact op te nemen met het park voor de meest recente updates over de situatie rond Dragonwatch. Het park kan verdere details verstrekken over eventuele renovaties, onderhoudswerkzaamheden of andere redenen achter de tijdelijke sluiting.

Eerder moest de attractie sluiten aangezien bezoekers vast zaten in de attractie, De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om te assisteren bij de evacuatie van de gestrande bezoekers.

We zullen dit nieuws blijven volgen en updates verstrekken zodra er meer informatie beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *