21/07/2024

Toverland presenteert vanaf zaterdag 25 november de tweede editie van Winter Feelings. Tijdens dit evenement genieten bezoekers van extra attracties en entertainment in winterse sferen. Ook is het park rijkelijk versierd met meer dan 650 dennenbomen, kerstdecoratie en miljoenen lichtjes. Dit jaar wordt het evenement verder uitgebreid. Zo is de schaatsbaan in Winter Laguna anderhalf keer zo groot en krijgt de sfeervolle Almhut met winterse hapjes en drankjes een extra verdieping. Ook worden de vier nieuwe attracties in themagebied Avalon sfeervol verlicht. Tijdens Winter Feelings zijn alle zes themagebieden van Toverland, inclusief de attracties, geopend.

Winter Laguna

Entreegebied Port Laguna is omgetoverd tot een winterwonderland vol extra attracties. Zo kunnen bezoekers genieten van een schaatsbaan van 600 vierkante meter, waarbij een kerstboom van maar liefst 10 meter hoog als stralend middelpunt dient. Ook zijn er vijf curlingbanen, twee meer dan vorig jaar, en een bandenbaan. Uitrusten kan in de twee verdiepingen tellende Almhut, waar winterse hapjes en drankjes geserveerd worden. De dag wordt in Winter Laguna afgesloten met de spetterende slotshow ‘Het Magische Winterfeest’.

Hartverwarmend entertainment

Ook in de andere themagebieden is speciaal entertainment te ontdekken in de vorm van shows, zangacts en winterse verhalen, die verteld worden door prominente Toverland-inwoners. In Avalon nodigt tovenaar Merlijn de gasten uit om warme wensen voor het nieuwe jaar uit te spreken en in het Wunderwald zingen de Winter Wonder Verzamelaars over hun magische avonturen. Natuurlijk zijn ook Toos Toverhoed en Morrel van de partij met hun vrolijke show ‘Winterpret’. In de Magische Vallei wordt de Polynesische winter gevierd tijdens de speciale winterversie van Katara – Fountain of Magic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *