23/06/2024

Tournee Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur start 10 december

De Sprookjesbosbewoners verlaten opnieuw het Sprookjesbos om met de Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur langs verschillende theaters in Nederland en Vlaanderen te toeren. In de interactieve muzikale voorstelling van 75 minuten worden (groot)ouders en (klein)kinderen door Klein Duimpje, Assepoester, Roodkapje, Langnek en vele anderen meegenomen op avontuur in het Sprookjesbos. De première van de reprise is op zondag 10 december 2023 in het Munttheater in Weert. De laatste voorstelling is te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam op 16 juni 2024.

Verhaal
Klein Duimpje is er helemaal klaar mee dat hij zo klein is. Hij wil groot zijn! De Heks heeft een sluw plan bedacht en tovert Klein Duimpje tien keer zo groot. Nu hij groot is vraagt Klein Duimpje zich af: is groter zijn eigenlijk wel leuker?

De Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur is geschikt voor families met kinderen vanaf 4 jaar en is te zien in diverse theaters in Nederland en Vlaanderen. De try out voorstelling is op 9 december in Schouwburg De Kring in Roosendaal. Kijk voor meer informatie en de actuele speellijst op efteling.com/theater.