22/06/2024

Sinterklaas staat we in Carnaval Festival

Foto: Eric Rovers

De goedheiligman heeft z’n plaats in carnaval festival in de Efteling weer weten te vinden. Helaas is dit deze keer niet heel lang.

Attractie in onderhoud

Carnaval Festival is vanaf maandag 20 November dicht en dus in onderhoud. De verwachting is dat het onderhoud tot 8 December duurt. Sinterklaas en Ozosnel zijn dus in totaal maar twee dagen te bewonderen in de attractie.

Abonnement niet geldig

Zondag 19 November is je Abonnement niet geldig, Op deze datum vindt er een (bedrijfs)evenement plaats en wordt er grote drukte verwacht in het Park. Abonnementen zijn niet geldig, maar Park tickets zijn op deze dag wel geldig.

Wil je sint en zijn trouwe schimmel nog bewonderen kan dit dus nog een dag, met een geldig ticket