27/05/2024

Sinterklaas, vier je in Slagharen!

Nog even geduld en dan komt op 18 november Sinterklaas weer aan in Nederland. Natuurlijk slaat hij Attractie- & Vakantiepark Slagharen niet over en in de weekenden van 25 en 26 november en 2 en 3 december logeert Sinterklaas bij Slagharen.

Kom een dagje naar het attractiepark en Sinterklaas is daar om je van harte welkom te heten. De Pieten lopen door het park, wie weet stappen ze wel met jou in de Mine Train of de Gallopers. Want eigenlijk willen ze net zoals Sinterklaas ook wel eens op een wit paard rijden! Gedurende de dag kun je tijdens een meet & greet Sinterklaas een hand of high five geven. Vol verwachting klopt ons hart… hopelijk die van jou ook!

Sinterklaas heet je van harte welkom

Sinterklaas heet je van harte welkom in Slagharen. Elke zaterdag en zondag tussen 10.45 – 11.15 uur op de toegangspoort.

Meet & Greet

Sinterklaas ook graag een hand of een high five geven? Of misschien nog wel even je verlanglijstje in zijn oor fluisteren? 

Op zaterdag en zondag kun je om 13.00 en 15.30 uur Sinterklaas ontmoeten tijdens de meet & greet.