13/04/2024

Nieuwe Sinterklaasfilm verovert YouTube

Sinterklaasfilm ‘Jul & Julia en het Grote Sinterklaas Avontuur’ verovert YouTube met meer dan 100.000 views in enkele dagen! Een voorproefje van ‘Het Grote Sinterklaasfestijn’

De feestdagen zijn dit jaar extra magisch dankzij de te gekke nieuwe Sinterklaasfilm ‘Jul & Julia en het Grote Sinterklaas Avontuur’, die op 1 november werd gelanceerd op ons YouTube-kanaal. In slechts enkele dagen heeft de film de harten van duizenden kijkers veroverd en bereikte hij een indrukwekkende mijlpaal van meer dan 100.000 views.

De film neemt het publiek mee op een reis wol spanning, avontuur en Sinterklaasvreugde. In ‘Jul & Julia en het Grote Sinterklaas Avontuur’ volgen we het onverschrokken duo Jul & Julia terwijl ze zich haasten om Sinterklaas te helpen. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin worden bij hun aankomst bij het kasteel van Sinterklaas geconfronteerd met onverwacht bezoek van twee mysterieuze figuren met duistere plannen. Ze willen niets minder dan Sinterklaas zijn bankpas stelen! Als dat nog niet erg genoeg is, ontdekken Jul & Julia dat het grote boek van Sinterklaas kapot is. De vraag is: kunnen ze dit avontuur tot een goed einde brengen?

De film is geschikt voor zowel jong en oud en zit boordevol humor, spanning en de ware geest van Sinterklaas. ‘Jul & Julia en het Grote Sinterklaas Avontuur’ is nu te zien op ons YouTube-kanaal. Geniet van deze spannende Sinterklaasfilm, verrijkt met hilarische gastrollen van Mylène d’Anjou en Ger Otte.

Deze film vormt de perfecte opwarmer voor ons aankomende evenement ‘Het Grote Sinterklaasfestijn’, dat plaatsvindt van 18 november tot en met 3 december in het park. Mis het niet en duik nu alvast in de heerlijke Sinterklaassfeer met onze nieuw film.