21/07/2024

18, 19, 25, 26 NOVEMBER & 2, 3 DECEMBER 2023

Sinterklaas komt naar Kinderpretpark Julianatoren! Samen met zijn Pieten zet hij de boel op zijn kop. Feest mee met de Disco Pieten, behaal je Pietendiploma, geef een wortel aan Ozosnel en zing en dans mee met alle Sinterklaasshows met Sinterklaas en de Julianatoren-karakters. Kom ook, het is tenslotte de mooiste tijd van het jaar!

THEATERSHOW: DE GROTE SINTERKLAASSHOW

Maak je klaar voor het grootste Sinterklaasfeest ooit! Pietje Agenda organiseert een feest waar één gelukkige act de kans krijgt om te schitteren voor de Goedheiligman himself. De audities voor deze unieke kans zijn begonnen en Sinterklaas zou in de jury zitten, maar er is een klein probleempje….. Sinterklaas is nergens te bekennen!

Waar is Sinterklaas? En gaan de audities wel door zonder de Goedheiligman? Ontdek het mysterie en zing en dans mee bij deze te gekke Sinterklaasshow boordevol humor en Sinterklaaspret. Mis het niet!

SINTERKLAAS OPENINGSSHOW

Sinterklaasje kom maar binnen met je pieten! Voordat het pretpark wordt geopend moeten we natuurlijk eerst met zijn allen Sinterklaas en zijn Pieten welkom heten. Dus we zingen en we springen samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia mee en misschien heeft hij nog even tijd voordat hij weer naar Spanje rijdt. Kom ook want hij rijdt niet stilletjes ons pretpark voorbij!

JULIA’S SCHOENTJESSHOW

‘Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje…’ Kan jij net als Julia niet wachten om jouw schoentje te zetten? Kom dan naar Julia’s Schoentjesshow. Julia zingt en danst Julia speciaal voor Sinterklaas. Zou hij Julia’s huisje dit jaar niet stilletjes voorbij rijden? Natuurlijk kun je na afloop van de show met Julia op de foto!

JUL’S PIETENFEEST

Samen met Jul en een echte piet word je de ster van ‘Jul’s pietenfeest’, een bruisende show die je meeneemt op een swingend avontuur vol ritme, dans en pietentrucs. Bereid je voor om op de coolste hits te swingen terwijl je stap voor stap in de voetsporen van een echte piet treedt. Ontdek de geheimen van het pietenvak, leer de kneepjes van het inpakken, bekwaam je in het daklopen en misschien zelfs in het snoepgoed gooien!

AAI OZOSNEL

Hoe geweldig is dit! Je gaat het enige echte paard ‘Ozosnel’ van Sinterklaas ontmoeten. Samen met Ozosnel loopt Sinterklaas over de daken om cadeautjes rond te brengen. Tijdens Het Grote Sinterklaasfestijn  mag jij Ozosnel aaien! Vergeet je geen wortel mee te nemen?

PIETENDISCO

Trek je dansschoenen aan en laat de voetjes van de vloer gaan bij de meest spectaculaire Pietendisco van het jaar! Onze enige echte Disco Pieten, bekend uit onze nieuwe film ‘Jul & Julia en het Grote Sinterklaas Avontuur’, draaien de coolste Sinterklaashits en leren jou te gekke moves. Dus hop, hop, hop de dansvloer op. Feest jij mee?

ONTMOET SINTERKLAAS

Het is zover! Je krijgt de kans om Sinterklaas te ontmoeten voor een gezellig gesprekje, een warm handje en een prachtige foto samen. Heb je toevallig een tekening gemaakt voor de Sint? Hij is er dol op! In ieder geval kun jij maandag op school trots vertellen dat je Sinterklaas hebt ontmoet!

HAAL JE PIETENDIPLOMA

Sinterklaas heeft een ongelofelijk druk schema en kan alle hulp gebruiken! Gelukkig staan talloze Pieten, waaronder Pietje Agenda, de Disco Pieten (bekend uit onze nieuwe film ‘Jul & Julia en het Grote Sinterklaas Avontuur’) en Pietje Jul & Julia paraat om hem bij te staan. Wil jij zelf ook de kneepjes van het Pietenvak leren? Dan moet je bij Het Grote Sinterklaasfestijn zijn om jouw eigen Pietendiploma te halen! Doe mee maak van jezelf een ware Piet!

GA SAMEN MET DE PIETEN IN DE ATTRACTIES

Tijdens het Grote Sinterklaasfestijn zijn de attracties uiteraard ook geopend, want bij dit feest draait het ook om avontuur en plezier in de attracties. De Pieten hebben er helemaal zin om samen met jou los te gaan in de attracties!

SINT UITZWAAIFEEST

Na een te gekke dag vol speelplezier, is het tijd dat Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia afscheid nemen van Sinterklaas, zijn Pieten en alle bezoekers. Ze vertellen wat ze hebben beleefd die dag en natuurlijk zijn ze benieuwd naar jullie verhalen! Zing en swing nog één keer mee op de leukste Sinterklaas- en Julianatorenliedjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *