21/07/2024

Op zondag 1 oktober organiseert BillyBird Park Drakenrijk (Limburg) een nieuw familie evenement voor gezinnen met kinderen. Van 11:30 tot 16:30 zijn er leuke activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud, zoals een Meet & Greet met Billy, De Magische Show: Het Betoverende Sprookjesboek en een Middeleeuwse Markt met schminken en spelletjes.

Eerder dit jaar heeft Drakenrijk het grootste Speelkasteel van Nederland geopend en er wordt nu hard gewerkt aan verdere invulling van het BillyBird concept. Zo is in het nieuwe speelgebied Riddersheide inmiddels ook een Peuterplaats ontwikkeld waar de kleine kinderen zich kunnen vermaken onder toeziend oog van de ouders, opa’s/oma’s of begeleiders. Het plein onderaan het Speelkasteel vormt ook tijdens het nieuwe evenement Drakendag dé plek waar de Middeleeuwse spelletjes te doen zijn zoals bezem vangen, blik gooien en schminken. 

Het Betoverende Sprookjesboek
Voor het eerst kun je bij Drakenrijk ook genieten van een leuke familieshow: Het Betoverende Sprookjesboek. “We willen er bij Drakenrijk voor zorgen dat dit dé plek is voor gezinnen met kinderen in Noord-Limburg en je net als bij BillyBird Park Hemelrijk (Brabant) verrast wordt met leuke evenementen en activiteiten”, aldus een woordvoerder van BillyBird. “Eerder dit jaar vond het Liever Lente evenement plaats en hier hebben we veel positieve reacties op ontvangen. Daarom willen we met Drakendag het seizoen in stijl afsluiten met een evenement geheel in het thema van Sprookjes & Middeleeuwen. Er ligt nu ook meer aandacht op interactie met de kinderen zoals workshops, shows en spelletjes”.

Kinderen kunnen tijdens Drakendag langs een Waarzegster, Troubadour of meedoen aan de Prinsen & Prinsessen Academie. BillyBird heeft tevens een actie, bezoekers die tijdens het evenement lid worden van BillyBird Park Drakenrijk krijgen hun entreegeld retour en kunnen de hele zomer van 2024 onbeperkt langskomen.

Het evenement is gratis te bezoeken door BillyBird leden of bezoekers kunnen online een ticket kopen vanaf 5,40 euro of aan de kassa voor 9,00 euro. Parkeren is gratis. Meer info: billybird.nl/drakenrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *