23/06/2024

Duinrell opent officieel nieuwste attractie: ‘De Oude Lijnbaan’

Vanochtend heeft Duinrell de nieuwste attractie “De Oude Lijnbaan” officieel geopend. In aanwezigheid van Duinrell directeur Philip van Zuylen van Nijevelt en Duinrell mascotte Rick de Kikker werd een feestelijke openingshandeling verricht. Rick de Kikker reed voor het eerst een rondje en ging daarna samen met bezoekers in De Oude Lijnbaan.

De Oude Lijnbaan
De Oude Lijnbaan is een 29 meter lange baan waar bezoekers met een snelheid van 6 km/u een rondje kunnen rijden in typische nostalgische oldtimers. De 8 verschillende type oldtimers zijn gefabriceerd door Metallbau Emmeln en hebben ieder een eigen thema, waardoor iedere rit weer anders wordt beleefd. Er is plaats voor vier personen per oldtimer en voorin kunnen kinderen zelf sturen.

Wij zijn ontzettend blij dat De Oude Lijnbaan operationeel is en dat onze bezoekers gebruik kunnen maken van deze nostalgische attractie, aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur van Duinrell.

“De attractie maakt het Amsterdams themagebied compleet en biedt een geheel nieuwe belevenis voor jong en oud op Duinrell.”