27/05/2024

Nieuwe serie Dino & Dina te zien op Videoland

Superleuk nieuws: Dino & Dina, onze twee liefste dinovriendjes zijn te zien met een eigen serie op Videoland! 😍

Dino & Dina zijn twee jonge dinosaurussen die in een grot in Kinderpretpark Julianatoren wonen. Samen bouwen zij het liefst van alles na, spelen zij in één van de attracties in het park of leren zij samen spelenderwijs alles over bouwen en meten. Dino is af en toe een hele grote stoere lieve kluns en maakt soms nog weleens een foutje, maar gelukkig heeft zijn vrolijke, nieuwsgierige zusje Dina altijd wel een oplossing! Want bij alles wat deze dinovriendjes maken of doen gebruiken zij hun creativiteit én fantasie.

Hoe bouw je een echt piratenschip? Welke vormen bestaan er? Moet je bang zijn in het donker? Hoe poets je goed je tanden? Hoe ontstaan nieuwe kleuren? Hé! Wat ziet Dino daar voor iets leuks door zijn Dinoscoop? En wat ruikt die appeltaart van Dina toch altijd lekker!🥧

Deze nieuwe serie neemt de allerkleinsten mee met de grootste avonturen van Dino & Dina. Samen, met jou, gaan zij spelenderwijs leren, bouwen én ontdekken, waarbij creativiteit en fantasie altijd voorop staan. 🌈

Ga jij mee met de dinovriendjes op avontuurlijke ontdekkingstochten? 😊

“Dino&Dina” is vanaf nu te zien op Videoland en vanaf donderdag 24 augustus op het YouTube kanaal van Kinderpretpark Julianatoren! 📺