22/06/2024

Bezoekers gaan terug in de tijd tijdens de Dinoweken

KINDERPRETPARK JULIANATOREN NEEMT BEZOEKERS MEE OP EEN AVONTUURLIJKE REIS TERUG IN DE TIJD TIJDENS DE SPECTACULAIRE DINOWEKEN!

Kinderpretpark Julianatoren nodigt jong en oud uit om de fascinerende wereld van dinosaurussen te ontdekken tijdens de Dinoweken. Op openingsdagen in september zullen bezoekers worden ondergedompeld in een prehistorisch avontuur, waarbij een scala aan spannende shows en activiteiten rondom dino’s wordt aangeboden.

Het dinoplezier begint zelfs al bij de bezoekers thuis, met twee gloednieuwe tv series. Vanaf 23 augustus kunnen de kijkers genieten van de avonturen van de Julianatoren-karakters Dino & Dina in hun eigen serie op Videoland. En op zondag 27 augustus staat om 8:30 uur op RTL 4 het spannende avontuur ‘Cas de Ranger en de Dinomachine’ op het programma.

Dinoweken

De Dinoweken beloven een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin te worden. Tijdens deze weken kunnen bezoekers genieten van hoogtepunten zoals ‘De Grote Dinoshow’ in het theater, ontmoetingen met levensechte dinosaurussen, avontuurlijke Safarishows met Jul & Julia, de mogelijkheid om babydino’s te aaien en het spectaculaire eindstuk ‘Cas de Ranger en de Dinomachine’, gebaseerd op de gelijknamige nieuwe TV-serie.

Nieuwe TV-serie op RTL 4: Cas de Ranger en de Dinomachine

Kijkers worden meegenomen op een meeslepend avontuur waarin Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf te maken krijgen met echte dinosaurussen! Cas de Ranger heeft een tijdmachine gebouwd waarmee men kan reizen naar het tijdperk van de dinosaurussen. Echter, wanneer de tijdmachine kapot gaat, verschijnen de dinosaurussen plotseling in Kinderpretpark Julianatoren! Te midden van chaos en avontuur zwerven de dino’s door het park.

Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf raken ten einde raad en doen een beroep op de bezoekers tijdens de Dinoweken. Ze worden gevraagd om samen met hen de onderdelen van de kapotte tijdmachine in het park op te sporen. Deze missie heeft als doel de tijdmachine te repareren en de dino’s weer terug te sturen naar hun eigen tijdperk.

Nieuw op Videoland: Dino & Dina

De jongste kijkertjes kunnen zich ook verheugen op de nieuwe serie ‘Dino & Dina’ op Videoland. Vanaf 23 augustus worden Dino & Dina, de schattige dinokarakters van Kinderpretpark Julianatoren, geïntroduceerd in hun eigen serie. Samen bouwen ze van alles na, waarbij creativiteit en fantasie de boventoon voeren.

De Grote Dinoshow

Tijdens deze boeiende show nemen Dino & Dina het publiek mee op een betoverende reis naar het verleden. Maar er is een uitdaging – hoe kunnen ze ooit terugkeren naar het heden? Hier komt de slimme Meneer Kaasgaaf en de avontuurlijke Cas de Ranger in beeld. Terwijl Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger op zoek zijn naar de onverschrokken dinovriendjes, ontvouwen zich verrassende en spannende dinosaurusavonturen. Het publiek wordt meegenomen op een ontdekkingsreis vol opwinding en interactie.

Dino Première Avond op zaterdag 2 september

De Dinoweken worden feestelijk ingeluid met de ‘Dino Première Avond’ op zaterdag 2 september. Tijdens deze avond komt de dinowereld tot leven als nooit tevoren. Met een vol programma overdag als ’s avonds is dit een unieke kans voor dinofans om te genieten van extra dinoplezier en het park dat tot 20:00 uur geopend zal zijn.

Boek je online tickets vanaf € 17,50 op julianatoren.nl. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.