21/07/2024

4 September 2022 heeft spookslot z’n deuren voorgoed gesloten, en is het einde tijdperk spookslot. Dat einde tijdperk is niet voor iedereen want wat doe je als je niet meer naar spookslot toe kunt? Juist dan maak je spookslot gewoon op je toilet.

Spookslot nagemaakt
Zo ook deze fan. Hij is vanaf september vorig jaar aan het project begonnen dus al bijna een jaar. Het spookslot ging dicht en wij wilde de wc veranderen dus toen zei ik ”Ik maak er een spookslotthema van” Aldus de maker van het project.

Het materiaal waarmee het is gemaakt is piepschuim en golfkarton.

Plannen
Op de vraag of hij nog meerdere plannen heeft zegt hij ”Ik ga het fijn afwerken Bijvoorbeeld het Bijbelboek in het priesterhokje plaatsen”

Als je zo iets kan maken ben je een echte Efteling fan.

Bekijk de foto’s en de video’s hier onder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *