13/04/2024

Planeten terug in droomvlucht, en nieuwe virtual reality film

In September komen de planeten weer terug in droomvlucht, Dit hebben wij van verschillende bronnen gehoord op facebook

Bij de renovatie van de attractie zijn deze beschadigd, en vielen er meerder planeten naar beneden. De kabels waar de planeten aanhingen waren geknapt. Droomvlucht is in oktober vorig jaar voor een opknapbeurt dicht gegaan en opende weer op 4 Maart.

Virtuele Droomvlucht
Ook wordt dus de Virtual reality film van droomvlucht aangepast. Virtuele Droomvlucht is een manier voor bezoekers met een mobiliteitshandicap om toch de attractie te beleven. In een aparte ruimte kunnen ze door middel van virtual reality, wind- en geureffecten de attractie, die in principe gesloten is voor personen in een rolstoel, toch meemaken.