21/07/2024

Drie youtubers hebben onlangs geprobeerd in te breken bij attractiepark Toverland in Sevenum. In een video op hun YouTube-kanaal Simon Egas vertellen ze zelf hoe ze dat gedaan hebben. 

De jongeren proberen gratis op het attractiepark te komen door over een hek te klimmen. Echter hadden ze geen succes.

Waarschuwing
De drie werden onderschept door een beveiliger die vervolgens de politie heeft gebeld. De minderjarige videomakers zijn niet aangehouden maar kregen wel een officiële waarschuwing en een parkverbod van een jaar. Verder zijn hun ouders ook op de hoogte gebracht van dit voorval. Mits ze opnieuw de fout in gaan, zullen ze worden doorverwezen naar bureau Halt. De jongeren hebben spijt betuigd. 

Beelden
Op de beelden is niets te zien van de actie zelf, omdat al het materiaal daarvan verwijderd moest worden. Wel is een geluidsopname te horen van het gesprek dat de jongens met de politie hadden. Het is overigens niet de eerste keer dat de tieners een inbraakpoging doen in pretparken. Eerder lukte het hun wel om stiekem binnen te komen bij Duinrell, Walibi Holland en Linnaeushof. Enkele weken geleden bleken ze gemakkelijk Artis binnen te komen zonder te betal

Bron tekst: nuhorstaandemaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *