21/07/2024

Het familiepark Sprookjesbos Valkenburg voegt twee nieuwe attracties toe aan hun aanbod: De vernieuwde vliegtuigmolen en het natuurlijke doolhof zijn sinds deze week dagelijks geopend.

De eerste nieuwe attractie is een vernieuwde vliegtuigmolen, met de naam ‘Aviator’. In de molen zitten vliegtuigjes, die kinderen zelf kunnen bedienen met een pedaal. ‘We zijn blij om de attractie eindelijk te kunnen openen’ vertelt Laura, medewerkster communicatie van het park: ‘De vliegtuigjes hebben een stoere uitstraling, waardoor de iets oudere kinderen er graag ingaan. Al vinden de jongste bezoekertjes hem ook erg leuk, vooral het zelf kiezen wanneer ze naar boven en beneden ‘bouncen’ vinden ze heel speciaal. De attractie is ook voor veel kinderen geschikt, vanaf een lengte van 95 centimeter is hij toegankelijk’.

Met het nieuwe doolhof voegt het kleinschalig pretpark een tweede attractie voor alle leeftijden toe. Naast de uitdaging om de uitgang te vinden, krijgen de bezoekers de interactieve opdracht mee om een koe te zoeken in het doolhof. Onderweg komen ze nog een aantal leuke elementen tegen, gethematiseerd in een boerderijthema. ‘We merken dat de kinderen het met name leuk vinden om de dieren te zoeken. De vrolijk geschilderde stenen en grote klompen in het doolhof zijn ook erg populair, het biedt veel mogelijkheden om originele foto’s van de kinderen te maken. En we zien ook dat veelvuldig gebeurd’, aldus Laura.

Het nostalgische park is momenteel druk bezig met vernieuwen. Naast de twee nieuwe attracties, zijn er de afgelopen tijd een aantal interactieve nieuwigheden geïnstalleerd. Zo is er een dinobeleving bijgekomen, waarin bezoekers met een verrekijker op zoek moeten naar de dinosaurussen. Daarnaast zijn er ook interactieve elementen toegevoegd aan een aantal sprookjeshuizen. ‘En er komen nog een aantal verrassingen aan’, verklapt Laura.

In de maand augustus is het park dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00u. Voor actuele informatie en openingstijden kan www.sprookjesbos.nl bezocht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *