22/06/2024

Rulantica zomernachtfeest in Europapark

Op het eerste Rulantica-zomernachtfeest op 12 augustus kunnen bezoekers ruim 14 uur lang de legendarische waterwereld beleven. Dat betekent waterpret temidden van een Scandinavisch thema op meer dan 50 glijbanen en attracties – en dat tot middernacht. Of het nu gaat om een ​​van de vele activiteiten in het uitgestrekte buitengebied, op Europa’s grootste speedglijbaan “Vikingløp” of in de ontspannings- en saunaruimte “Hyggedal”, gasten kunnen zich laten betoveren door de magische sfeer. Een gevarieerd animatieprogramma en tal van activiteiten voor jong en oud maken het zomernachtfeest tot een onvergetelijke ervaring.

Op 12 augustus kunnen kleine en grote avonturen zich verheugen op een heel bijzondere dag. Voor het eerst vindt het Rulantica Zomernachtfeest plaats in de waterwereld. Het begint om 9.00 uur voor de gasten van het Europa-Park Hotel Resort en vanaf 9.30 uur staan ​​de poorten voor iedereen open tot middernacht. Van een stille disco in “Dynstrønd” tot spectaculair jongleren met vuur voor “Svalgurok” tot livemuziek tot in de avonduren. Voor de kleine gasten zijn er kindershows, waterdichte airbrush-tatoeages en tal van activiteiten op “Snorri Beach”. Gasten van de ontspannings- en saunaruimte Hyggedal kunnen zich verheugen op luxe ontspanning met exotische infusies, peelings en gezichtsmaskers. Het hoogtepunt is de nachtelijke verlichting in de buitenruimte, waar de zeeslang Svalgur tot leven komt. Of u nu een dag-, avond- of maanlichtkaart heeft, het evenement met zijn talrijke speciale aanbiedingen, livemuziek en andere specials is bij de toegangsprijs inbegrepen.

In Rulantica beleven bezoekers actie en ontspanning te midden van een Scandinavisch thema. In de interactieve watercarrousel “Tønnevirvel” slingeren gasten in ronde boten door het koele water en gaan ze een leuk back-to-back watergevecht aan met extra grote waterspuitpistolen. Veel andere zomerse hoogtepunten wachten op de bezoekers in het uitgestrekte buitengebied. Direct naast “Svalgurok”, een van de grootste openluchtglijbaanwerelden van Europa, vinden zelfs kleine avonturiers veel waterpret bij “Snorri Strand”. Bovendien biedt de exclusieve ontspannings- en saunaruimte “Hyggedal” een onderbreking van het dagelijks leven. De oase van welzijn in Scandinavische sfeer bevindt zich boven het restaurant “Lumålunda” en biedt een fantastisch uitzicht over de hele waterwereld.

Nieuw: Hoog in de Nordiskturn kunnen bezoekers nu in zes nieuwe dagsuites maximale ontspanning verwachten in een luxe ambiance. Individueel design, gekenmerkt door metallic en hoogglanselementen, hout- en klinkerlook, geeft de Svits en VIP Svits op de 3e tot 5e verdieping van de Nordiskturn een heel persoonlijk, exclusief tintje.

Rulantica is dagelijks geopend van 9.30 tot 22.00 uur (dagelijks geopend vanaf 9.00 uur voor gasten van Europa-Park hotels met een geldig ticket). Vanwege de beperkte capaciteit raden wij aan om Rulantica tickets tijdig online te reserveren. Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.rulantica.de of in combinatie met een overnachting via europapark.de/reservierung. Infolijn: 07822 / 77 66 55. Actuele informatie en toegangsprijzen op rulantica.de