21/07/2024

Walibi Belgium organiseert op 11, 12 en 14 augustus drie ‘Summer Nights’. Tijdens deze zomernocturnes zal het park van 10u tot 22u open zijn met tal van feestelijke activiteiten voor alle leeftijden. Maar Walibi heeft nóg een verrassing in petto… Vanaf 11 augustus kan het publiek ook kennismaken met de nieuwe familie-attractie Silverton!

Tijdens de Summer Nights op 11, 12 en 14 augustus kunnen bezoekers vanaf 18u genieten van diverse straatanimaties doorheen het park. ​ Een fanfare, jongleurs, vuurspuwers, linedance… ‘s Avonds zullen maar liefst 8 verschillende activiteiten de wandelpaden van Walibi extra animeren.

Naast de 41 bestaande attracties en 8 ‘Summer Nights’-animaties zullen er ook 3 podia in het park te vinden zijn, waaronder een Silent Disco aan de voet van de Weerwolf. Feestvierders worden in dit feestelijk concept uitgerust met een draadloze koptelefoon, waardoor ze de muziek van de dj op het podium kunnen horen. Verder kunnen oplettende bezoekers ook 2 verborgen podia in het park ontdekken.

Ontdek alle aangeboden activiteiten(*) tijdens de Summer Nights.

Opening Silverton

In maart verraste Walibi iedereen met de aankondiging van een nieuwe attractie: Silverton. Vanaf 11 augustus (namiddag) kunnen bezoekers eindelijk een spannend en ludiek familie-avontuur beleven aan boord van deze interactieve attractie.

Silverton is toegankelijk voor de jongste durfalletjes(**) en een plezier voor het hele gezin. De attractie is een soort molen met 12 hangende stoomlocomotiefjes. Avonturiers hebben de controle over hoe hoog ze hun wagen laten zwieren (tot max. 90°) en kunnen zelf geluids- en rookeffecten activeren.

Silverton bevindt zich op een steenworp van Dalton Terror en sleept bezoekers mee naar het Wilde Westen. De naam – gekozen door Walibi’s fangemeenschap na een online wedstrijd – verwijst naar de trein die in de 19e eeuw het mijnstadje Silverton, gelegen op 3.000 meter hoogte in de Rocky Mountains (Colorado), bediende.

(*) Tijdens de Summer Nights is het standaardtarief van toepassing. Er zijn geen supplementen voor de ‘Summer Nights’-animaties.

(**) Silverton is toegankelijk voor kinderen vanaf 90 cm onder begeleiding van een volwassene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *