21/07/2024

Kinderpretpark Julianatoren heeft een belangrijke stap gezet in het bevorderen van de duurzaamheid door Dino & Dina’s Poffertjeskraam volledig van gas af te halen. Vanaf nu worden de heerlijke poffertjes gebakken met behulp van elektrisch apparatuur. Hiermee toont Julianatoren haar toewijding aan het verminderen van de milieu-impact en het stimuleren van duurzame praktijken binnen de pretparkindustrie. Het park is het eerste park waar dit innovatieve apparaat is geleverd.

De overgang naar elektrisch bakken in de poffertjeskraam markeert een belangrijke mijlpaal voor Kinderpretpark Julianatoren. Als een van de meest geliefde horecapunten van het park, is de poffertjeskraam altijd een favoriete plek geweest voor bezoekers om te genieten van deze traditionele lekkernij. Door de overstap naar elektrische apparatuur zorgt het park voor aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot.

De beslissing van Kinderpretpark Julianatoren om gasvrij te worden, sluit aan bij de groeiende bewustwording binnen de pretparkindustrie over de impact op het milieu. Het park erkent de urgentie van het verminderen van de CO2-uitstoot en het beschermen van natuurlijke hulpbronnen voor toekomstige generaties. Door deze verandering hoopt Julianatoren een positieve invloed te hebben op het milieu en te fungeren als voorbeeld voor andere pretparken die ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Het park is vastbesloten om bezoekers te blijven verrassen met onvergetelijke ervaringen, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *