21/07/2024

Foto: Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren, bekend om zijn gezinsvriendelijke attracties en populaire personages, brengt nu een unieke wending naar het kleine scherm. In de nieuwe televisieserie, ‘Jul & Julia: Herrie op de Prairie’, gaat de bekende mascotte Meneer Kaasgaaf naar de uitgestrekte landschappen van Texas, waar hij spannende avonturen beleeft.

In de serie reist Meneer Kaasgaaf naar Texas om zijn tante Tilly te helpen op de boerderij. Het wordt echter geen gewone vakantie, want terwijl hij zich aanpast aan het boerenleven, ontdekt hij dat de beruchte boeven op de loer liggen om de Julianatoren te stelen. Dit zet Meneer Kaasgaaf op een spannend pad van avontuur, humor en heroïsche daden.

“We zijn ontzetten enthousiast over deze nieuwe serie,” zegt Jeroen Buter, algemeen directeur van Kinderpretpark Julianatoren. “Dit is onze eerste serie waar alles in eigenhuis is geschreven, gefilmd en gemonteerd. Het vaste entertainmentteam, dat normaal gesproken de parkshows verzorgt, werkt nu ook aan de mediacontent. In de toekomst wordt de mediacontent ook gekoppeld aan onze themaweken, zoals Sprookjesweken, Dinoweken, Halloween en Sinterklaas.”

De eerste aflevering van ‘Jul & Julia: Herrie op de Prairie’ is aankomende zondag 18 juni om 8:30 uur te zien op RTL4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *