21/07/2024

Foto: Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen organiseert dit jaar Halloween in het Wilde Westen. Het razend populaire griezelfeest maakt in 2023 voor het eerst zijn opwachting in het pretparkresort. Het spannende dagprogramma is voor families met kinderen en ’s-avonds is een extra eng avondprogramma voor 14-plussers. Bezoekers kunnen zich, tijdens het 60-jarig jubileum van Slagharen, voor het eerst in de geschiedenis verheugen op griezelsferen en spannende westernbelevingen in het park.

Avondopenstellingen
Halloween in Slagharen vindt plaats van 7 tot en met 29 oktober. Met de écht spannende avondopenstellingen op 7, 13, 14, 18, 20, 21, 27 en 28 oktober. Deze avonden zoekt Slagharen de duistere randjes van het Wilde Westen op. De adviesleeftijd is daarom 14-plus.

Match met het westernthema
Voor de introductie van het evenement is Slagharen niet over één nacht ijs gegaan. “Alles dat wij doen moet matchen met ons westernthema”, vertelt algemeen directeur Dave Storm. “Daarom waren we achter de schermen al lange tijd bezig met een uniek en passend halloween-event. Nu hebben we een manier gevonden om Halloween te vieren op ónze manier: in de sfeer van het Wilde Westen.”


“In Amerika is Halloween niet meer weg te denken. Mede daardoor past het evenement goed bij Slagharen”, legt Storm uit. “In ons park kom je op veel plekken invloeden uit de Verenigde Staten en het Wilde Westen tegen. Denk maar aan brutale bandieten, uitgestrekte prairies en een klassieke Main Street. Dat stoere karakter kunnen we gebruiken om iets unieks toe te voegen ten opzichte van andere attractieparken.”

Leisure Expert Group
Voor dit Halloween-event werkt Attractie- en Vakantiepark Slagharen samen met de gerenommeerde Leisure Expert Group, bekend als de producent van hoogwaardige spookhuizen in attractieparken over de hele wereld. Daarnaast delen verschillende zusterparken hun uitgebreide kennis en ervaring met Halloween, waaronder Bobbejaanland in België en Movie Park Germany in Duitsland. 

Over Slagharen
Attractie- en Vakantiepark Slagharen in Overijssel verwelkomt jaarlijks meer dan 1 miljoen gasten. Het resort bestaat uit een attractiepark met meer dan 30 attracties, een waterpark, en een vakantiepark met verschillende accommodaties, waaronder de nieuwe Red Rock Cottages. In het resort dompelen families zich onder in een ontspannen Wild West sfeer en maken ze al meer dan een halve eeuw verhalen mee die het navertellen waard zijn. In 2023 viert Slagharen haar 60-jarig jubileum.

https://www.facebook.com/Pretparkmedia.nl

Voor meer informatie
Website                       www.slagharen.com
Instagram                    @wildwestslagharen
Facebook                    facebook.com/slagharen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *