21/07/2024

Foto: waarbeek

Attractiepark De Waarbeek opent met succes haar deuren voor seizoen 2023 zaterdag 1 april ging het seizoen van start, Na een toch deels droge zaterdag trokken de bezoekers massaal naar het park op de zonnige zondag. De bezoekers werden getrakteerd op een dag vol plezier en avontuur, waarbij de nieuwe attracties in DinoWorld goed in de smaak viel.

DinoWorld, het nieuwe themagebied van Attractiepark De Waarbeek, was gevuld met de meest populairste attracties tijdens het openingsweekend. Bezoekers konden zich onderdompelen in een wereld vol dinosauriërs en genieten van spannende attracties en activiteiten. Het park ontving veel positieve reacties van de bezoekers over de attractie en de algehele sfeer van het park.

Attractiepark De Waarbeek biedt ook dit seizoen weer het all-inclusive concept aan. Bezoekers kunnen genieten van onbeperkt eten en drinken gedurende hun bezoek aan het park. Dit werd door de bezoekers zeer gewaardeerd en zorgde voor een zorgeloze dag vol plezier.

Attractiepark De Waarbeek kijkt terug op een zeer succesvol openingsweekend en kijkt uit naar de rest van het seizoen. Het park is er klaar voor om haar bezoekers een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur te bieden.

Voor meer informatie en openingstijden van Attractiepark De Waarbeek kunt u terecht op de website: www.waarbeek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *