21/07/2024

Op vrijdag 7 april opent Walibi Holland haar poorten met de opening van een gloednieuwe familiezone. Deze zone is onderdeel van de bestaande ‘’Speed Zone’’ en heet Speed Zone – OFF ROAD. Met dit nieuwe familiegebied wil Walibi Holland zich meer richten op haar oorspronkelijke doelgroep; families met kinderen van 6 tot 12 jaar.

De nieuwe attracties
Stap in de stoere familie achtbaan Eat my Dust en laat het stof opwaaien!

Op Wind Seekers bepaal je zelf, door hard te trappen, hoe hoog je kan vliegen en de interactieve speelfonteinen Cooldown zorgen voor veel (nat) speelplezier.

Daarnaast is er ook een klimrek en een horecagelegenheid met een groot terras waar ouders zich kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich inspannen.

Voor het hele gezin
Dankzij de opening van dit nieuwe gebied wordt het attractieaanbod voor families met kinderen verder uitgebreid en blijft Walibi Holland een populaire bestemming voor een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *