27/05/2024

Efteling-musical met Jokie en Jet toert opnieuw door Nederland

Jokie en Jet, uit Carnaval Festival, pakken hun koffers weer in voor de reprise van de Efteling-musical: ‘Jokie en Jet, reizen is een feestje’. Van januari tot en met mei 2023 strijken de bekende rode neus Jokie en zijn vriendinnetje Jet weer neer in verschillende theaters in Nederland. De interactieve musical is de allereerste musical rondom de populaire Efteling-bewoners. Tijdens de 50 minuten durende voorstelling worden (groot)ouders met hun (klein)kinderen meegenomen in een reis over de wereld. Met de bekende liedjes JokiedokieHieperdepiep en Spelen in de speeltuin maken Jokie en Jet er een feestje van. De tournee start op 5 januari 2023 in theater Spant! in Bussum.

Verhaal
Jokie uit de Efteling is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Ze vliegen naar allerlei landen over de hele wereld, van het warme Italië tot het koude Antarctica. Jet heeft in elk land een cadeautje verstopt voor pretneus Jokie en iedereen viert feest! Maar oh jee.. Jet heeft zó veel verrassingen voor Jokie… Passen al die cadeautjes wel in de luchtballon? Dat wordt een reis om de wereld nooit te vergeten.

https://www.facebook.com/Pretparkmedia.nl